Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sunday funday!

bild

bild

bild-1


bild-3bild-4bild-2

Hade en skön dag i solen igår, hängde ute med Frank hela förmiddagen och lekte i solen. Eftermiddagen spenderade vi med fina vänner på mälarpaviljongen och i kronebergsparken. Förut var det så mycket lättare att ta en fika med sina vänner när Frank var liten men nu vill han ju bara knata runt och titta på allting men en sån snabbfika funkar ju alltid eller har  ni några bra tips på hur man får de små att sitta still en stund? Det är så underbart med våren och värmen nu jag försöker vara ute så mycket som möjligt och njuta med tanke på hur förra sommaren blev.

Jaha då var det måndag igen, jag börjar veckan med att besöka läkaren då min lilla familj är sjuk, pappan har öroninflamation och barnet har ögoninflamation som tur är så är ju jag frisk så jag kan ta hand om mina älsklingar. Vad jag sett så ska allting på bloggen funka idag så nu kör vi igång. Nu måste jag rusa så vi hörs senare igen!

Had a great day in the sun yesterday, hung out with Frank all morning and played in the sun. The afternoon we spent with great friends on mälarpaviljongen and the kronobergs park. Before, it was so much easier to have a coffee with friends when Frank was a kid but now he’s just want to walk  around and look at everything, but one of those instant coffee always works or do you have any good tips on how to get the little ones to sit still for a moment?

It is so wonderful with the spring and the heat now I try to be outside as much as possible and enjoy given how last summer was.

Well then it was Monday again, I’m starting the week with a visit to the doctor when my little family is sick, the father has öroninflamation and child ögoninflamation luckily’s me healthy so I can take care of my babies. What I’ve seen so everything will work out on the blog today so here we go running. Now I have to rush so talk to you later on!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry