Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Back to the 90’s

_DSC0328
_DSC0325
_DSC0321
_DSC0316
_DSC0313
_DSC0310

 

Snart är det faktiskt så pass varmt att man kan gå runt och se ut som Rihanna hehe! JAg är väldigt stolt över min platta mage, det har varit många svettiga och slitiga timmar på gymmet för att uppnå detta resultat ska ni veta. Beach 2013 I am ready for you!

Jag är väldigt inne på hela den här 90’tals trenden just nu, vill bara gå runt i sportigt mode och magkorta plagg med högmidja till. Bombarjackan med orange foder är ett sånt klassiskt 90-tals plagg. Jag tyckte min jacka var lite väl puffig så jag  sprättade faktiskt upp den och tog ut fodret, tycker det blev så mycket bättre. Man vill ju inte känna sig som en julgranskula.

Tröja och solglasögon från lindex, trackpants från gina tricot, klackar från zara, jacka från indiana store och sporttopp från H&M.

Soon it’s actually so hot that you can walk around and look like Rihanna hehe! I’m very proud of my flat stomach, there has been many hard and sweaty hours at the gym to achieve this result, you know. Beach 2013 I am ready for you!

I’m very into this whole 90’s trend right now, just want to walk around in sporty fashion and croped tops with a high waist to. The bomber jacket with orange lining is one of those classic 90’s peices. I thought my jacket was a little too puffy so I actually ripped it open and took out the lining, think it turned out much better. You do not want to feel like a christmas ornament.

Shirt and sunglasses from Lindex, track pants from gina tricot, heels from Zara, jacket from indiana store and sports top from H&M.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Sjukt snygg outfit, vad har du för storlek på din jacka? Kram

  Ida 2013-09-22 16:25:33
  Svara
 • Hej! Sjukt snygg outfit, vad har du för storlek på din jacka? Kram

  Ida 2013-09-22 16:25:33
  Svara
 • Hej och stolt ska du vara!
  Du har en jättefin kropp som jag är sjukligt avundsjuk på.
  Jag födde barn för 8,5 månader sedan och jg st gått ner all vikt jag vill men jag har 0 muskler och dessutom en putmage som inte vill ge med sig.
  Jag fattar att man inte kan klaga när man inte tränar så flitigt men jag fattar inte vad jag dka göra. Vill ha en magrutemage men är liveädd för att träna på fel sätt så att musklerna sätter sig över hullet?
  Hur gör du när du tränat? Hur ser ditt schema ut?

  Keep up en ta blogg!

  Tania 2013-04-29 17:34:28
  Svara
  • Svar på Tanias kommentar.

   Hello!

   Ledsen för sent svar och tack så jätte mycket för din komentar!
   Jag har kombinerar styrketräning med yoga och pilates, skippat konditions träning och bara filat på musklerna.
   Jag läste Sofi Fahrmans bok bodylicious och blev super inspirerad, så den kan jag starkt rekomendera. Sen är det viktigt att man inte gör situps då magmusklerna måste hitta tillbaka till sin ursprungsplats. Olika varianter av plankan kan jag verkligen rekomendera. Ge inte upp och lycka till det är bara att kämpa tills du uppnår ditt mål. Kram!

   chrystelle 2013-05-06 07:26:53
   Svara
 • Hej och stolt ska du vara!
  Du har en jättefin kropp som jag är sjukligt avundsjuk på.
  Jag födde barn för 8,5 månader sedan och jg st gått ner all vikt jag vill men jag har 0 muskler och dessutom en putmage som inte vill ge med sig.
  Jag fattar att man inte kan klaga när man inte tränar så flitigt men jag fattar inte vad jag dka göra. Vill ha en magrutemage men är liveädd för att träna på fel sätt så att musklerna sätter sig över hullet?
  Hur gör du när du tränat? Hur ser ditt schema ut?

  Keep up en ta blogg!

  Tania 2013-04-29 17:34:28
  Svara
  • Svar på Tanias kommentar.

   Hello!

   Ledsen för sent svar och tack så jätte mycket för din komentar!
   Jag har kombinerar styrketräning med yoga och pilates, skippat konditions träning och bara filat på musklerna.
   Jag läste Sofi Fahrmans bok bodylicious och blev super inspirerad, så den kan jag starkt rekomendera. Sen är det viktigt att man inte gör situps då magmusklerna måste hitta tillbaka till sin ursprungsplats. Olika varianter av plankan kan jag verkligen rekomendera. Ge inte upp och lycka till det är bara att kämpa tills du uppnår ditt mål. Kram!

   chrystelle 2013-05-06 07:26:53
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind