Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bohemian

DSC_1279
DSC_1273
DSC_1274

 

DSC_1281

 

Här kommer bilder på gårdagens outfit. Blusen är ny från indiska finns här, köpte den för några veckor sen men har inte använt den försän nu. Jag hade spanat in den här fina blusen på H&M men jag tyckte denna passade mig bättre. Funderar dock på att klicka hem den i svart. Jag köpte den här allafall i strl XL för extra vidd sen sydde jag om den längst ner för att få den puffiga looken. Denna blus kommer nog användas flitigt under sommarens varmaste dagar, perfekt till jeansshorts också. Jaghar redan hunnit använda den 2 ggr så klart en favorit. Jeansen är gamla favoriter från H&M, har tvättat dom 100 ggr men dom behåller alltid sin färg. Skärpet är ett gamalt jag fått av min man, klackar från nelly och armband från Sophie by Sophie.

Here are pictures of yesterday’s outfit. The blouse is new from Indiska here, bought it a few weeks ago but have not used tit until now. I had been checking out this lovely blouse from H&M but I thought this suited me better. Thinking, however, about buying it in black. I bought this anyway in a size XL for extra width then I sewed on the bottom to get the puffy look. This blouse will probably be used extensively during the hottest days of summer, perfect with jeans shorts too. I have already used it 2 times so clearly a new favorite. The jeans are old favorites from H&M, have washed them 100 times but they always retain their color. The belt is an oldie I received from my husband, heels from nelly and bracelets from Sophie by Sophie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind