Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pink

_DSC0374

 

Yes äntligen fredag!

Visserligen så jobbar jag imorgon men på söndag är jag ledig och har bokat in lunch med nära vänner i solen, det utlovas fantastiskt väder. Jag har som ni ser tagit fram mitt vår läppstift som jag alltid går tillbaks till på våren. Den här kalla rosa färgen heter girl about town och finns hos mac. Jag älskar den till rätt neutral sminkning på ögonen och perfekt till mina fönsterglas solglasögon. På hösten och vintern kör jag på rött också från mac vid namn Ruby Woo. Nu ska det lämnas på dagis och sen vidare till jobbet. Hoppas ni får en fin fredag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind