Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Black & White part 1

Nausheen Shah IMG_0871black-and-white-stripes-taylor-tomasi-hill

God morgon fina läsare! Jag tänkte sparka igång denna torsdag med ett inspo inlägg. Jag är som ni kanse fatat hellt hooked på svart vit randigt både i inredningen och på kläderna. Att jag gillar att klä mig i svart är ju ingen större hemlighet (jag är ju nästan svart själv) Men på sommaren kan det vara lite trist och varmt med svart varje dag så därför r jag överlycklig över den rådande black & white trenden speciellt när det kommer till ränder. Första gången jag fattade tycke för randiga plagg var under min popsnöre och emo tonår, ni kommer väl ihåg Broder Daniel med stjärna under ögat, randiga tröjor och tighta svarta mini kjolar till converse? Ja det var jag i sjuan. Idag är min stil helt annorlunda (och självklart min musiksmak också) men det är kul att kunna gå tillbaka och se vad man hade på sig förut. Allafall jag har  inte investerat i några plagg från den här trenden förutom en jätte fin pennkjol från Gina Tricot som kommer i nästa inlägg. Jag kan tycka att det kan lätt bli för överstylat och tillgjort när man har stora plagg i detta mönster (se bilden på Taylor Tomasi Hill längst ner) då det lätt kan bli lite clownigt i mina ögon. Däremot älskar jag outfiten på bild nr 2 med den magkorta tröjan och kjol i samma mönster med högmidja , så snyggt att jag dör, enkelt men snyggt och snyggt stylat med den kleinblåa chanelisen. I love it!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind