Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The perfect outfit

IMG_0003

 

Det här den perfekta outfiten för våren. Jag skulle gå klädd såhär alla dagar om jag bara fick välja en outfit för resten av året. En klassisk Chanel jacka (måste haffa en sån vintage), ett par svarta klassiska pumps i mocka, en bra bas t-shirt eller linne och ett par lösa jeans med lite högre midja. Jag har ett par liknande jeans som jag köpte på cos förra året efter att jag fött barn, tyvärr så är jag lite smalare idag så byxorna är alldeles för stora i midjan, antingen tar jag dom till skräddaren eller så hamnar dom uppe på bloppisen. Är lite sugen på ett par acne pop vintage men det är ju nog omöjligt att få tag på men jag ska kolla acne archive nån dag, kanske att dom har nåt.

This is the perfect everyday outfit for spring. I would go dressed like this all day if I had to choose an outfit for the rest of the year. A classic Chanel jacket (have to snag one of those vintage), a pair of black classic pumps in suede for night and for day a pair of slippers or ballerinas, a great base t-shirt or tank top and a pair of loose jeans with a higher waist. I have a similar pair of jeans that I bought at cos last year after I had my baby, unfortunately I’m a bit slimmer today so the pants are too big in the waist, either I take them to the tailor or I put them up for sale. I love the acne pop vintage but it’s virtually impossible to get hold of but I’ll check acne archive someday, maybe they have something for me.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind