Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

kenzo

img_9470
kenzo_acces_dec12_11411

Ni vet ju redan att jag älskar att blanda in sport inspirerade plagg i mina vardagliga outfits så gissa om jag blev kär i Kenzos samarbete med Vans och New Era. Vans skorna kom ut i en jätte snygg grön orange leomönstrad variant men dom är tyvärr redan slutsålda så funderar på om jag ska klicka hem dessa gröna istället. Jag har ju ett par leo vans som jag fullkomligt älskar, bland de skönaste skorna ever så skulle vara kul med en till variant. Kepsen är ju to die for! kommer bli perfekt till sommarn.

Finns HÄR

You already know that I love to mix  sport inspired clothing in my everyday outfits  and fashion so guess if I fell in love with Kenzo’s collaboration with Vans and New Era? The vans shoes came out in a gorgeous green orange leoprint but they are unfortunately already sold out, so wondering if I should click home these green instead. I have a pair of leo vans which I absolutely love, among the most comfortable shoes ever, it would be nice with an additional pair. The cap is to die for! Would be perfect for summer.

Get it HERE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind