Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fringe

bild
bild-3
bild-5
bild-6
bild-2
bild-7
bild-4

 

Igår dammade jag av två favorit mocka plagg i garderoben. Min fina fransjacka som jag bytte mig till mot en skinnpaj med min bästis, mockasinerna fick jag med i bytet och hon fick ett par gamla acne klackar. Rättvist byte tycker jag. Gör ni också så när ni tröttnat på kläder? byter med era polare? Det är alla fall ett himla bra, ekonomiskt, miljövänligt och kul sätt att förnya sin garderob lite grann. Jeansen är från fornarina, tröja från gina tricot, solglasögon köpta i bangkok, armband från Sophie by Sophie och sjal från H&M.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind