Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

T by Alewander Wang

T by alexander wang
Här är mina favoriter från T by Alexander Wang tishirts. Jag har snöat in på v-ringat inför våren och sommaren och är på jakt efter snygga såna t-shirts. Den första på bilden går i en väldigt ljusrosa ton och jag gillar ar den färgen till ett par blåa raw denim jeans med flare passform till sommaren så snyggt och sommar fräscht. Det gråa linnet är perfekt till basgarderoben och alla borde ha ett (eller flera) mjukt grått linne i sin basgarderob. Snyggt att bara slänga på sig på stranden ovanför bikinin efter ett dopp. Den vita tshirten är från J Crew och i 100% bomull. Tycker den är ett jätte bra budget alternativ till wang tishorna. Att tänka på när du köper ett basplagg: lägg hellre mera pengar på ett plagg med bra material, passform och kvalite som hellre kostar lite mera, då basssplagg är sånt man använder ofta så det måste hålla längre, satsa på basfärger som svart, vitt, grått och marinblått. Färger som alltid är på modet och aldrig går ut tiden.
Alla plagg i collaget hittar du på net a porter.

Here are my favorites from T by Alexander Wang tishirts. I’m hooked on v-neck for spring and summer and I am in search of  that kind of t-shirts. The one has a very light pink tone and I like to pair it with a pair of blue raw denim jeans with flare fit for summer so neat and summer fresh. The gray linen is perfect for your basic wardrobe and everyone should have one (or more) soft gray linen in its basic wardrobe. Nice to just throw on on the beach above the bikini after a dip. The white tshirt is from J Crew and in 100% cotton. Think it’s a really good budget alternative to the wang tee’s. What to consider when buying basics: put rather more money on a garment with good materials, fit and quality that cost a little more, the basic garments are things you use often so it has to last longer, go for basic colors like black, white, gray and navy blue. Colors that are always in fashion and never go out the style.

All garments of the collage are from net a porter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!