Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

black, white & gold

_DSC0214
_DSC0206
_DSC0213
_DSC0225 (2)
_DSC0212
_DSC0221
_DSC0219
_DSC0224 (2)
_DSC0211

 

Gårdagens look!

Här är jag på promenaden hem från dagis. Det är ju så konstigt väder just nu med minusgrader på morgonen, plusgrader i solen och så kallt igen på kvällen och natten. Jag har redan invigt mina nya all stars för säsongen även om vädret kanske inte tillåter. Jag låtsas om att det är varmt och allt är som vanligt hehe. Min skepparock från zara är en stor favorit i garderoben just nu. Jag bär den nästan dagligen. Är det för kallt så brukar jag även slänga in min tunna dunjacka jag köpte på mango i höstas så är det precis perfekt varmt och vindskyddat desutom. Byxorna är från gina tricot (förra årets), kappa från zara, skor converse, keps new era, tröja gina tricot, armband från Sophie by sophie, solisar från lindex.

Yesterday’s look!

Here I am on the walk home from kindergarten. It’s so weird weather right now with freezing temperatures in the morning, plus degrees in the sun and then cold again in the evening and night. I’ve already opened my new all stars for the season even though the weather may not allow. I pretend that it’s warm and everything is as usual hehe. My peacoat from zara is a big favorite in the closet right now. I wear it almost daily. If it’s it too cold I also throw in my thin down jacket I bought at mango in the fall, it’s just a perfect warm and sheltered addition, the pecoat. The pants are from gina tricot (last year), coat from Zara, shoes converse, cap new era, shirt gina tricot, bracelets from Sophie by Sophie, sunnies from Lindex.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!