Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

waterclouds MOISTURIZING COLOR MASK

_DSC0320
_DSC0321

Jag fick nyligen chansen att testa waterclouds nya hårinpackning för färgat hår och tänkte resensera den här i bloggen. Inpackningen innehåller extrakt från blomman Golden samphire, som har en färgbevarande effekt på håret. Jag passade på att testa den när jag var på gymet förra veckan så jag kunde sätta mig med inpackningen i bastun. Resultatet vart mycket bättre med värme än utan. Färgen fick en ny fart och efter sköljning såg och kändes mitt hår nyfärgat igen. Den får 4 av 5 för mig, tycker det är opraktiskt med en sån här burk hade föredragit flaska.

_

I recently got the chance to test the waterclouds new hair mask for colored hair and thought I share it here with you. The conditioner contains extracts from the flower Golden samphire, which has a color conservation effect on the hair. I took the opportunity to try it out when I was at the gym last week so I could leave it on while sitting in the sauna. I had a better resault from the prduct when I used heat then whitout. The color was given a new impetus and after rinsing out my haircolor feelt new again. It gets 4 out of 5 for tumbs up. I would have prefferd a bottle.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson