Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#31 grey

_DSC0221
_DSC0219
_DSC0216
_DSC0206
_DSC0212

 

Det är så förbaskat kallt ute att man inte ens kan gå klädd såhär utan att slänga på sig en stor dunnparkas eller päls. Såhär såg jag allafall ut i måndags. Dagis imorse gick super bra, tror Frank kommer trivas där super bra faktiskt. Jag köpte den här jätte sköna grå klänningen på gina tricot förra veckan har en i svart också och det är bästa bassplagget inför våren och sommaren. Skulle vilja ha en vit med blåa ränder också. Skinnjackan är gammal från H&M trend, sneakers från pairs och strumpbyxor från wolford.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!