Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sunlight

_DSC0147
_DSC0094
_DSC0146
_DSC0145
_DSC0139
_DSC0154
_DSC0156
_DSC0155
_DSC0160
_DSC0150

 

Älskar att fota soljuset hemma. Det lyser så fint just nu. Hur har ni det? Bra helg? Jag saknar verkligen era komentarer här på bloggen, jag vet ju att ni är här men jag behöver höra era fina ord. Nu ska vi iväg och rusta frank med lite nya grejer han behöver nu när han börjar på dagis. hopas ni har en strålande söndag.

Can’t get enough of taking pictures of the beautiful sunlight in our apartment. The light is so perfect. How are you guys? I really miss your comment here in the blog, I know your’re here but it’s very quiet. Were about to get ready for some necessitie shopping for frank as he is a bout to start kindergarden tomorrow. hope you all have ha nice sunny sunday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!