Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sneak peek

20130312-162436.jpg

20130312-162453.jpg

Hey dolls!
Jag tog mig ut för lunch med min man idag trots tröttheten. Vi försöker ses en gång i veckan för lunch, det är bra för förhållandet. Efter maten unade jag mig lite nice shopping, ni får se sen. Här är smyg bilder på dagens outfit, bättre bilder kommer senare.

Hey dolls!
I had lunch with my husband today and had some nice shopping done. We try to have lunch together at least once a week it’s good for the relationship. Here are some sneak peek on what I am wearing today. Better pics will be up later.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!