Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

all black tuesday

slide_284234_2176741_free-horz

 

Omg vad trött jag är idag, har suttit med arbetsprover til olika jobb jag söker i flera dagar nu och nu är jag äntligen klar och allting är iväg skickat puh! Nu ska jag andas ut lite på soffan med Frank och ta igen lite bloggläsning. Dagens inspiration står dessa tjusiga damer i sina helsvarta outfits, älskar den stora jackan som Kate rockar på bilden i mitten.

Omg so tired today, I have been working with some portfolio stuff for various jobapplications for days now and I’m finally finished and everything is sent off phew! Now I’m gonna relax a bit on the couch with Frank and catch up on some blog reading. Today’s inspiration is from these fancy ladies in their all-black outfits, love the big jacket that Kate rocks in the middle picture.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hej chrystelle!
  jag är nyfiken, vad är det för jobb du söker som du behöver göra arbetsprover till?
  och så kanske jag inte har hängt med men du jobbade väl i en butik med inköp, har du slutat där?
  lycka till med inskolning och jobbsökandet.
  du verkar vara en underbar kvinna,mamma och fru!

  elin 2013-03-19 21:02:36
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Hej Elin!

   Tack för din fina komentar 🙂 Jag söker jobb som inköpsassistent inom mode och detaljhandel. Arbetsproverna var till ett jobb som grafisk formgivare som jag tyvärr inte fick så jag kämpar på och söker vidare. Wish me luck! Tyvärr upphörde min förra tjänst så det är därför jag söker mig vidare. Hojta till om du har några tips til mig.

   Kram!

   chrystelle 2013-03-21 16:07:02
   Svara
 • hej chrystelle!
  jag är nyfiken, vad är det för jobb du söker som du behöver göra arbetsprover till?
  och så kanske jag inte har hängt med men du jobbade väl i en butik med inköp, har du slutat där?
  lycka till med inskolning och jobbsökandet.
  du verkar vara en underbar kvinna,mamma och fru!

  elin 2013-03-19 21:02:36
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Hej Elin!

   Tack för din fina komentar 🙂 Jag söker jobb som inköpsassistent inom mode och detaljhandel. Arbetsproverna var till ett jobb som grafisk formgivare som jag tyvärr inte fick så jag kämpar på och söker vidare. Wish me luck! Tyvärr upphörde min förra tjänst så det är därför jag söker mig vidare. Hojta till om du har några tips til mig.

   Kram!

   chrystelle 2013-03-21 16:07:02
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!