Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

milano & paris

image_001 (1) image_001 image_002 (1)-horz image_002 image_003 (1) image_003 (2) image_003 (4)-horz image_004-horz image_005 (1) image_005 (2) image_005 (3) image_005 image_007 (1) image_007 (3) image_007 (4) image_007 image_008 (1) image_008 (2) image_008 (3) image_008 image_009 (2) image_009 image_010 image_011 image003-horz image004 image011

Mmm … mycket inspo från modeveckan i Milano och Paris. Under modeveckorna förvandlas gatorna till catwalks för hela modescenen och hela modeeliten blir fotograferade av street style fotografer. Min favorit är Tommy Ton (street style kung) för style.com där jag har lånat alla dessa bilder från. Jag är imponerad av alla glada färger. Jag bär inte så mycket färg under hösten och vintern som jag gör under sommaren så jag är imponerad av hur de lyckas styla sig i ljusa och starka färger. Mitt favorit gäng att inspireras av ärfransyskorna, dom lyckas alltid se snygga ut med klassiska plagg och accessoarer som hattar, spetsiga klackar och peacoats. Vilka är dina favoriter under modeveckorna?

Mmm… lot’s of inspo from the fashion week in Milan and Paris. During fashion week the streets become catwalks and all the fashion packs get photographed  by the street style photographers. My Favorite is Tommy Ton (street style king) for style.com where I have borrowed all these pictures from. I am impressed by all the happy colors. I don’t wear as much colors during fall and winter as I do during summer so I am impressed by the way they manage to style in bright colors. My favorite gang to get inspired by are the parisienne they always manage to look stylish with classic pieces like hats, pointy heels and peacoats. Witch are your favorites during fashion week?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!