Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Chanel FW13

D7Q0151-horz
_D7Q0172-horz


_D7Q0407-horz _D7Q0688-horz
_D7Q1177-horz _D7Q1226-horz

 

Om jag fick chansen att gå på nån visning i paris så skulle jag helt klart välja Chanel. Det är alltid den coolaste och största visingen under modeveckorna. Denna gång var det en stor jordglob som fick vara scenografin under visningen. Kläderna är sjukt coola och jag älskar att den volangiga mini kjolen håller i sig som trend, verkligen ett av mina favorit plagg i garderoben just nu. Hur cool är inte den oversizade blåa boybagen då? Cravings på den asså…

If I got the chans to see one show during Paris fashion week it would be Chanel. They always have the best venue, the hottest models and the best tyled collection. I love lot’s of parts of this collection for example the structured and frill mini skirt witch is one of my favorite peices in my wardrobe right now. How cool isn’t the oversized boybag clutch? Cravings deluxe on that one…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!