Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

beauty products

_DSC2035
_DSC2041
_DSC2043

 

Här är mina favoriter ur badrumskåpet just nu. Jag provade denna nya nattkräm från Nivea och den är för mig helt fantastisk, jätte återfuktande, super mjuk och lämnar efter sig en sån len känsla på huden plus att den luktar så himla gott också. A-creme är bland det bästa när man behöver återfukta huden sin vintertorra hy. Jag smörjer in ansiktet och halsen med den 2 ggr om dagen, morgon och kväll. Det bästa är att jag även kan använda den på min son som är väldigt torr av sig. Du kan läsa mera om A creme här. Clarins har enligt mig bland de bästa hudvårdsprodukterna och varje gång jag flyger eller så köper jag upp mig på taxfreen. Denna crème är verkligen fukt på flaska. En intensivt närande och återfuktande creme som ger fukt hela dagen och fantastisk lyster och den ger ett perfekt underlag innan sminket ska på också. Den kan jag verkligen rekomendera. Just nu är jag rätt så suugen på att testa ett serum och den här Estee Lauder advanced night repair serum är väldigt lockande, någon som testat eller har ni andra tips på bra serum?

Here are my favorites from the bathroom cabinet right now. I tried this new night cream from Nivea and it is for me quite stunning, really moisturizing, super soft and leaves behind such a smooth feeling plus it smells so good. A cream is among the best when you need to moisturize your skin from the cold and dry winter skin. I rub it in my face and neck two times a day, morning and evening. The best part is that I can also use it on my son who is very dry in his skin. You can read more about A cream here. Clarins provides the best skin care products, and every time I fly I stock up on taxfree. This creme is an intensely nourishing and moisturizing cream that moisturizes all day and leaves fantastic shine and provides the perfect base before make-up. I can really recommend that one. Right now I’m pretty exited to try a serum and the Estee Lauder advanced night repair serum seems very good, someone who tried it or do you have other tips on good serum?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!