Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#25 Blazer

_DSC2014
_DSC2006
_DSC2005
_DSC2020
_DSC2019
_DSC2017
_DSC2016
_DSC2012
_DSC2011
_DSC2009
_DSC2008

 

Våren är änligen här! Jag firade med att ta på min  pälsväst. Jag hade också på mig några av de nya grejerna jag köpte igår. Halsbandet är verkligen ett sånt jag letat efter. Ni vet ju hur mycket jag älskar att använda guld smycken och accesoarer men dom jag har är så himla stora och såna statment accesoarer. Jag ville ha något subtilt och diskret så den här passar mig perfekt. Hittade den inne på weekday, du hittar den här. Jeansen är också från weekday, modellen tuesday. Älskar den lite högre midjan och smala benen kommer bli perfect till magtröja när det blir lite varmare. Du hittar jeansen här. Kavajen är från gina tricot, tshirt från acne och skorna är okså nya från vans, du hittar liknande här.

Spring is really here! I celebretade with my fur vest today. I also wore some of the new pieces i got yesterday. The necklace is actually something I’ve been looking for. You already know how much I love wearing gold but all my gold accessories are so big and out there that I wanted something more plain and discrete. I got it from weekday and you can find it here. The jeans are also from weekday style tuesday. I love the high waist and slim leg, perfect with a cropped sweater. You find the jeans here. The blazer is from gina tricot, tshirt from acne, and shoes are also new in from vans, simillar here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!