Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRIDAY!

_DSC1993-tile
_DSC1987

 

Fredag är äntligen här.  Den här veckan har verkligen varit fixar vecka fått massa bra grejer gjorda bla så har Frank fått dagisplats så på måndag ska vi dit och hälsa på, spännande! Jag själv håller på att söka jobb, det är jobbigt och svårt men jag ger inte upp i första taget nu vet jag ju precis vad jag vill syssla med så det dyker väl upp nåt här snart. Har ni något kul planerat inför helgen?

Hoppas ni får en fantastisk fredag!

Friday is finally here! This week has been a really fixing week got lots of  stuff done for instance I manged to Frank a day care place, so on Monday we’ll go there and visit, exciting! I am on a job hunt, it is tedious and difficult, but I will not give up easily now I know exactly what I want to do so it will pop up something fr me soon. Do you have something fun planned for the weekend?

Hope you guys have a great Friday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!