Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

THURSDAY

_DSC1976
God morgon fina ni!

Snart är det helg, denna vecka har gått så otroligt snabbt. Idag sitter jag hemma och ordnar med dagisplats till liten och söker nya jobb. Det ska bli så skönt att komma igång och jobba heltid igen faktiskt. Jag älskar att vara hemma mamma med min son men jag älskar också att jobba. Hittills så har jag ju lyckats jonglera allt det där samtidigt men nu jobbar jag bara en gång i veckan och resten av tiden är jag med min Frank vilket känns skönt. Så nu ska vi bara njuta av våran sista tid hemma tillsammans. Hoppas ni får en underbar torsdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind