Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

THURSDAY

_DSC1976
God morgon fina ni!

Snart är det helg, denna vecka har gått så otroligt snabbt. Idag sitter jag hemma och ordnar med dagisplats till liten och söker nya jobb. Det ska bli så skönt att komma igång och jobba heltid igen faktiskt. Jag älskar att vara hemma mamma med min son men jag älskar också att jobba. Hittills så har jag ju lyckats jonglera allt det där samtidigt men nu jobbar jag bara en gång i veckan och resten av tiden är jag med min Frank vilket känns skönt. Så nu ska vi bara njuta av våran sista tid hemma tillsammans. Hoppas ni får en underbar torsdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand