Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sunday morning

_DSC1871 (3)-tile

God morning people!

Are you guys hangover from last nights party? I was at home last night with my small family enjoying tv, candy and my couch. We are soon heading out for brunch but don’t worry I’m not wearing my heels for that it’s way to cold but it looks nice for the picture. Talk to you later!

Coat from nowhere.

Gud morgon människor!

Är ni bakfulla från gårkvälens festande? Jag var hemma i går kväll med min lilla familjoch njöt av tv, godis och min soffa. Vi är snart på väg ut för brunch men oroa er inte,  jag ska inte ut i mina klackar  det äralldeles för kallt men det ser trevligt ut på bilden. Vi hörs senare!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!