Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#21 Tie Dye

_DSC1917
_DSC1918
_DSC1922
_DSC1925
_DSC1928
_DSC1929
_DSC1931

 

Todays outfit. I really can’t stop wear my wool peacoat from zara, it truly is a favourite in my wardrobe right now. I dug out my old tie dye jeans shirt, the print reminds me of clouds. I wanted to match the blue sky. New in in my closet are these sunglasses that I got from H&M last week. Really good substitute from my lost rayban, until I buy a new pair.

Sweater – zara, jeans – H&M, shoes – UGG

Dagens outfit! Jag kan verkligen inte sluta använda min skepparock från Zara, det är verkligen en favorit i min garderob just nu. Jag grävde fram mina gamla Batik jeansskjorta, mönstret är ljust och påminner om moln. Jag ville matcha den blå himlen hehe. Nytt i i min garderob är dessa solglasögon som jag fynda på H&M förra veckan. Riktigt bra substitut från mina tappade rayban gasögon, tills jag köper ett nytt par alltså.

Tröja – Zara, jeans – H&M, skor – UGG

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind