Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skatergirl

_DSC1855 (2)
_DSC1860 (2)
_DSC1857
_DSC1859
_DSC1855 (2)

I have totally forgot to show you guys what I got for my 25th birthday from my husband. I always wanted to learn how to skate and actually it was my new years resolution last year but there was no time for that with the baby and everything but now i finally have my own skateboard. I can’t wait wait for spring to come so i can start practice.

Jag har helt glömt att visa er vad jag fick i 25 års present från min man. Jag har alltid velat lära sig att åka skateboard och faktiskt så var det mitt nyårslöfte förra året men det fanns ingen tid för det med tanke på att jag var nybliven mamma och allt, men nu har jag äntligen min egen skateboard. Jag längtar sååå tills våren kommer så jag kan börja öva.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand