Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NY.

_DSC1659 _DSC1660 _DSC1662 _DSC1665-horz

My sunday outfit. This weekend went by so quickly and we didn’t do much than care for our baby boy. Last night after putting him to bed I started feeling kinda sick. Today I have a fever and my son is still ill. So it’s gonna be a bit slow on the blog until we all feel better.

Söndagens outfit! Helgen gick så fort och vi har inte gjort mycket mer än att ta hand om våran sjuka Frank. När jag lagt honom vid åtta igår så började jag också känna mig sjuk, idag har jag typ åkt på influensa. Så det kommer vara rätt glest med inlägg här tills jag är på fötterna igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!