Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fever.

_DSC1715_DSC1701_DSC1702 _DSC1703 _DSC1704_DSC1705

 

So, no time for blogging with a baby who has 40 degrees fever. I hope he will be better today. Hope you all had a nice valentines day, we celebrated Fanks 1st birthday with family at home with cake and lots of gifts, i think he was happy with his first birthday.

The weather is still very boring and cold and on monday we are having even more snow. This is what I wear outside mostly. I have a very good collection of outerwear that I love right now so it’s at least quite fun to get dressed. My newest edition is this navy blue peacoat that I bargained at zaras sale. I love that it’s navy blue it goes so good with black, white and grey my favourite colors. The uggs are real life savers in this weather. I don’t want to ruin my beautiful shoes in the snow and salt they put out to prevent the snow from frezzing o the ground. But he uggs are not shoes that I care about plus they are really cozy and hot but I am sooo ready to trade my coat to a small leather jacket and uggs for flats and mainly from snow to sun.

Ingen tid för att blogga med en baby som har 40 graders feber. Jag hoppas att han blir bättre i dag. Hoppas ni alla hade en trevlig Alla hjärtans dag, vi firade Franks 1: a födelsedag med familj hemma med tårta och massor av presenter, jag tror att han var nöjd med sin första födelsedag.

Vädret är fortfarande väldigt tråkigt och kallt och på måndag får vi ännu mer snö. Så detta är vad jag har på mig för det mesta. Jag är väldigt nöjd över min samling ytterkläder som jag älskar just nu, så det är åtminstone ganska kul att klä sig trots väder. Mitt senaste tillägg i garderoben är den här marinblåa skepparocken som jag fyndade på Zaras rea. Jag älskar att den är marinblå det går så bra ihop med svart, vitt och grått mina favoritfärger. Uggsen är verkliga räddaren i det här vädret. Jag vill inte förstöra mina vackra skor i snön och salt. Men uggs är inte skor som jag bryr mig om plus att de är riktigt mysiga och varma men jag är sååå redo att byta ut mina vinter jackor mot en liten skinnjacka och uggs mot loafers och främst från snö till sol.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand