Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#15 – Sneakers

_DSC1583

_DSC1587_DSC1592_DSC1594_DSC1595_DSC1599_DSC1601_DSC1602_DSC1604_DSC1607_DSC1608_DSC1613

I always get the best outfit pictures when the pics are taken by someone, so today when F took his nap I went out with the camera and camerastand to take pictures of myself as I usually do when a nice father and his twin sons walked by and asked what I was doing haha! The dad was super nice and helped me snap these pictures. Before, I thought it was so embarrassing to go out and take pictures of myself with the camera, but now, I don’t really anymore, there is no more time for insecurety hehe!

Anyhow, I look like this today, I love my new shirt from zara we are already best friends. dug out my old leather pants from H & M with zippers, unfortunately they cracked below the butt, so I only use them when I have something to cover the bottom with haha!

Det blir alltid bäst outfitbilder när man får hjälp, så idag när F sov middag smet jag ut med kamera och stativ för att fota mig själv som jag brukar när en trevlig pappa och hans två tvillingsöner gick förbi och frågade vad jag höll på med haha! Pappa var super trevlig och hjälpte mig knäppa av dessa bilder.  Förut tyckte jag det var så himla pinsamt att gå ut och fota mig själv med kameran men nu bryr jag mig verkligen inte längre, har inte tid för sånt hehe!

Allafall såhär ser jag ut idag, jag älskar min nya tröja från zara vi är redan bästisar. rotade fram mina gamla skinnbrallor från H&M med dragkedjor, tyvär så sprack ju dom i rumpan så använder bara dom när jag har något som täcker ner.
skinnbrallor – H&M liknande här och här, tröja – zara, sneakers – nike liknande här, denimskjorta – levis liknande här, armband – sophie by sophie liknande här, klocka – rolex liknande här, rock – cubus liknande här.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind