Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WITH MY LOVE.

2_effected 3_effected 4_effected

Even though we are all longing for spring and summer now I can’t stop myself from smilling when I woke up to this snowy landscape. I’ve been with my little boy all day. We went to kindergarden, played in the park and went for a snow ride. So now I am a tierd mummy. Tonight it’s yoga time but before that I will post today’s outfit so stay tuned.

Även fast vi alla längtar till våren och sommarn nu så är det ändå rätt mysigt att vakna till det här vädret idag. Jag har varit med min lilla älskling hela dagen idag. Vart på öppna förskolan, lekt i parken och åkt pulka ouf! Nu är jag rätt trött och ska strax iväg på ett yogalates pass på sats, ska bli såååå skönt! Men innan dess kommer dagens outfit upp.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!