Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Winter Wonderland

<![CDATA[

 
Äntligen har vintern kommit till oss och man kude inte varit gladare. Hoppas att det är såhär fint till julen också. Idag har jag varit med liten och Kattis och Minou på öppna förskolan där jag tyvärr var med om en liten olycka. 
Jag stog lite för nära en kandelaber med levande ljus när mitt hår fattade eld. Jag hörde bara hur det sprakade och luktade bränt hår. Som tur var så var min första instinkt att kväva elden med handen och sen skölja av med kallt vatten. Jag fick två små blåsor som gör lite ont och förlorade lite hår som tur var, jag menar det kunde ha blivit så mkt värre. Aja nu ska jag iväg och träffa mina tjejkompisar på berns för lite fredags vin sen vernissage. Trevlig helg!
 
Päls – 118 second läder, Tröja – Gina Tricot, Jeans – H&M. Boots – Frye, Armband – Sophie by sophie

]]>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!