Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Winter Wonderland

<![CDATA[

 
Äntligen har vintern kommit till oss och man kude inte varit gladare. Hoppas att det är såhär fint till julen också. Idag har jag varit med liten och Kattis och Minou på öppna förskolan där jag tyvärr var med om en liten olycka. 
Jag stog lite för nära en kandelaber med levande ljus när mitt hår fattade eld. Jag hörde bara hur det sprakade och luktade bränt hår. Som tur var så var min första instinkt att kväva elden med handen och sen skölja av med kallt vatten. Jag fick två små blåsor som gör lite ont och förlorade lite hår som tur var, jag menar det kunde ha blivit så mkt värre. Aja nu ska jag iväg och träffa mina tjejkompisar på berns för lite fredags vin sen vernissage. Trevlig helg!
 
Päls – 118 second läder, Tröja – Gina Tricot, Jeans – H&M. Boots – Frye, Armband – Sophie by sophie

]]>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind