Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hello!

<![CDATA[

 

Jag hade skrivit en text till detta inlägg men den kom inte med såg jag nu. Aja. Ledsen för dålig bloggning igår jag blev sjuk igen men idag mår jag bra. Det är nog dags att gå till farbror doktorn och kolla mina värden. Innan jag fick Frank så var jag aldrig sjuk som mest kanske en eller två gånger per år men nu är mitt imunförsvar så dåligt. Senaste månaden har jag varit sjuk minst en gång i veckan. Gårdagen tillbringades allafall i soffan med min älskade lille son, han vet hur man ska klappa på mami när hon är dålig. Idag har vi varit och hälsat på hos Anna & Harry, ätit lunch och myst med bebisar. Nu är det dags för middag!

]]>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!