Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hello!

<![CDATA[

 

Jag hade skrivit en text till detta inlägg men den kom inte med såg jag nu. Aja. Ledsen för dålig bloggning igår jag blev sjuk igen men idag mår jag bra. Det är nog dags att gå till farbror doktorn och kolla mina värden. Innan jag fick Frank så var jag aldrig sjuk som mest kanske en eller två gånger per år men nu är mitt imunförsvar så dåligt. Senaste månaden har jag varit sjuk minst en gång i veckan. Gårdagen tillbringades allafall i soffan med min älskade lille son, han vet hur man ska klappa på mami när hon är dålig. Idag har vi varit och hälsat på hos Anna & Harry, ätit lunch och myst med bebisar. Nu är det dags för middag!

]]>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind