Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hello!

<![CDATA[

 

Jag hade skrivit en text till detta inlägg men den kom inte med såg jag nu. Aja. Ledsen för dålig bloggning igår jag blev sjuk igen men idag mår jag bra. Det är nog dags att gå till farbror doktorn och kolla mina värden. Innan jag fick Frank så var jag aldrig sjuk som mest kanske en eller två gånger per år men nu är mitt imunförsvar så dåligt. Senaste månaden har jag varit sjuk minst en gång i veckan. Gårdagen tillbringades allafall i soffan med min älskade lille son, han vet hur man ska klappa på mami när hon är dålig. Idag har vi varit och hälsat på hos Anna & Harry, ätit lunch och myst med bebisar. Nu är det dags för middag!

]]>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson