Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gårdagens

<![CDATA[

 
Jag har hållt på med garderob i ett tag nu, rensat ut bland sommarkläderna och kläder jag inte vill ha längre. Det är bra att göra sånt ibland för att se vad man faktiskt har i garderoben och se vad som behöver fyllas på osv. Hittade allafall mina Louboutin boots som legat och dammat i ett hörn, hade nästan glömt att jag äger dom så dom fick åka på igår. Jag fick dessa av min man på julafton 2010 när vi firade jul i bangkok så dom väcker många fina minnen från våran semester. Nu ska jag iväg på frukost hos Diesel så vi hörs senare.
 
Stickat & Skärp – Zara, Jeans – Diesel, Skor – Louboutin
 
***
 
Yesterday’s outfit, When I went through my wardrobe I found my pair of loubotin that I almost forgot that I own. They are very special to me since I got them for christmas in 2010 when me and my husband spent christmas eve in bangkok.
 
Knit & Belt – Zara, Jeans – Diesel, Heels – Louboutin

]]>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!