Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Inspiration – Miranda Kerr

<![CDATA[

 
Miranda Kerr och hennes son Flynn är så stylish tillsammans. I söndags när vi hade barnvakt passade vi på att åka till XL i bromma och kolla på nya idrottskläder till oss själva. Jag hittade tyvärr inget jag ville ha förutom dessa sneakers som Flynn har på bilden till lille Frank. Tyvärr är dom lite stora än så länge men han växer nog i dom snabbt. Men hur cool är inte Miranda? Och alltid så snygga kläder och perfekt styling, verkligen en att inspireras av.

]]>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!