Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Update


Hej vänner! Hur har helgen varit? Jag har haft en fullspäckad helg, knappt hunnit vila. Så idag sitter jag och gäspar på kontoret.

I lördags så firade Hanky Panky 40 år. De ställdes till med bruch party på vackra Hallwylska museets innegård, jag har massa bilder så vi tar mer om det i ett eget inlägg snart. Efter bruchen gick jagnupp till kåken för den sista dagsfesten denna sommar. Mina vänner spelade och vi hade föööör kuuul! Så kul med spontan fest mitt på dagen. Söndagen gick mest åt till jobb men på eftermiddagen åkte vi till östermalm jag och barnen för att träffa mina barndomskompisar och deras bebisar. Kaoz med så många barn, tror vi ses bara vi mammor nästa gång istället hehe!

Denna vecka så börjar ju stockholms modevecka. Ska bli kul tycker jag ändå. Jag har slutit upp med min skånska vän Tyra Stina så vi ska tillsammans gå på alla visningar. Ni får adda mig på insta om ni inte redan gjort det för jag kommer rapportera allt där under dagarna. @chrystelleeriksberger heter jag där 😘

Ikväll ser jag fram emot en middag med Lacoste på Miss Clara Hotel. Träffade dom förra våren så det ska bli kul att se vad dom har i görningarna framöver.

 

Skjorta – H&M

Photo: Jacob Eriksberger, edit: moi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman