Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Leather girl


Hej vänner, våren är här och påsken väntar runt hörnet kan det bli bättre eller? Jag har länge gått och väntat på förändringar i mitt liv och inte riktigt vetat hur jag ska nå mina mål och drömmar. Men efter idag så känns det som att jag kunnat ta någon form av kontroll över mitt liv och situation. Jag bara bestämde mig för att sluta klaga och vara missnöjd och faktiskt göra nåt åt. Jag har mycket roligt att se fram emot och äntligen kanske jag kan låta mig själv njuta av det som komma skall.

Hörrni materiel lycka är ju något som jag verkligen uppskattar och när det kommer till kläder så uppskattar jag verkligen en bra jacka. Jag har letat efter en cool mc jacka att varva med mina andra skinnjackor. Den här midjekorta i de mjukaste lädret är heeelt perfekt enligt mig. Sjult prisvärd också. Man kan alltid räkna med H&M att leverera, speciellt deras trendlinje som jag handlar mest utav. 

En annan grej jag älskar är små läder handväskor. Jag är väl precis som vilken annan tjej som helst egentligen, alltså super kräsen. Men förr så älskade jag stora väskor men nu är jag helt inne på små väskor man kan hänga över axeln. Det är viktigt att ha händerna fria när man är småbarnsmamma. Mitt senaste tillskott kommer från Whyreds samarbete med Accent. Det finns massa fina modeller i serien och denna svarta med silver detaljer kommer nog bli säsongens väska för mig. Perfekt sätt att öva på att inte alltid ha så mycket att bära på. 

Aja nog om ytligheter det är barn som behöver bli nattade i rummet brevid och det hörs ksn jag säga. Vi hörs snart med lite bilder från pressveckan som pågår för fullt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vilket fint nagellack 😊😊
  Vad är det för nåt om man får fråga?

  Nellie 2017-05-13 13:00:20
  Svara
  • Svar på Nellies kommentar.

   Hej Nellie, tack snälla!
   Jag har gjort förläggning med shellac på salong och valt en av deras rosa. Vet tyvärr inte vad märket heter eller har för nr. Men jag kan verkligen rekommendera salongen. Den ligger i Sollentuna centrum på övervåningen och är bäst, Nailprofessionals heter dom.

   Chrystelle 2017-05-13 13:06:11
   Svara
 • Sjukt snygg är den, beställde den igår kväll 🙂 hoppas att den sitter lika snyggt på mig som dig!

  Sriwanna Salomonsson 2017-04-15 10:59:25 http://sriwanna.com
  Svara
 • What a size you have from jacket?

  D. 2017-04-04 23:41:51
  Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger