Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ICA Klassikern – MÅL!!!

I samarbete med ICA

IMG_8345.jpg
IMG_8374.jpg

Wihoo nu är hela skidmomentet och dess nio mil avklarade och jag måste säga att jag har haft så kul under hela förloppet och jag har lärt mig så mycket om mig själv och hur jag presterar i tuffa utmaningar. Flera gånger har jag velat ge upp men jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv och vad jag har åstadkommit. Det bästa med träning tycker jag är att utmana sig själv och att hela tiden pusha sig själv längre och hårdare vilket jag verkligen har gjort under den här perioden. Nu har rutinen satt sig och det känns inte alls lika motigt att yta sig ut eller till gymmet för ett pass.

IMG_8408.jpgIMG_8411.jpgEn sak som är otroligt viktig när man pressar sig själv hårt och klarat av nåt är att belöna sig. Det är jätte viktigt att våga ge sig själv en morot när man tränar så man hela tiden kämpar mot något mer än att man ska klara av det. Det finns olika sätt att belöna sig själv och jag har faktiskt belönat mig själv med nya träningskläder och skor. Jag älskar ju kläder och  just träningskläder finns det så mycket fint utav. Faktiskt så blir i alla fall jag mer motiverad att ta mig till gymet när jag har nya fina plagg.

IMG_8170.jpg

Under hela skidmomentet så har jag ätit jätte nyttigt och hälsosamt så ikväll kommer jag nog unna mig en påse rotfruktschips och en lättöl för det tycker jag att man kan få unna sig när man varit så duktig och kämpat och till frukost önskar jag mig våfflor.

Glöm inte att kika in på ICAs sida för mer inspirerande recept. Sist men inte minst så vill jag ge ett stort tack till ICA för att jag fick vara med och göra det här roliga skidmomentet och ICA coachen Mikaela för bra stöttning. Nästa moment i ICA-klassikern är cyckelmomentet läs mer och anmäl dig här

I samarbete med ICA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind