Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DJ @Hilma ToNight!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Untitled

Linne – Gina Tricot, fiskar hatt  – junkyard, bum bag – second hand, kostym byxor – La Redoute, sneakers – Vans.

 

Hej kompisar,

Äntligen fredag, har ni några planer för kvällen och helgen? Jag spelar skivor på Hilma som ligger i city från 21-02 och det blir både Hip Hop & House. Jag spelade där förra veckan också och det var himla kul. Deras meny är också himla god. Jag testade på tre olika rätter och det var sååå gott. Jag förstår att det fått så bra recensioner. Det finns också en tatueringssalong där som man kan droppa in i och jag är verkligen sugen på att tatuera mina barns namn på armen, men vi får se hur det blir med det.

Nu är jag äntligen klar med redigeringen av alla bilder från Stockholm fashion week förra veckan och det kommer snart upp ett inlägg i två delar med mina favorit visningar och vad vi hade för oss mellan visningarna, jag har jobbat fram det länge så jag hoppas ni kommer gilla det.

Sen vill jag tacka er för all resopns jag fick i inlägget om mångfald. Jag är ledsen om jag gjorde mig missförståd. Självklart var inte min intention att basha andra brudar utan kritiken var snarare riktad till redaktörerna som ständigt lyfter samma personer när det finns så många andra alternativ och stor mångfald. Jag ville mest poängtera att efterfrågan finns där ute.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Mode
Petra Tungården
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig