Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Metro Mode!

Skärmavbild 2016-12-06 kl. 00.10.07 2

Hej kompisar, vi har äntligen kommit till mitt i veckan och halvvägs till helgen. Julen närmar sig med storm steg och det ska bli så skönt med lite ledighet med familjerna. Har ni planer inför nyår? Jag själv kommer nog bara vara hemma med mina killar, dricka bubbel och kolla på nyårsraketerna vid 12 slaget. Även om jag bara är hemma så tycker jag att det är kul att klä upp mig och sminka mig och så. Jag har i senaste numret av Metro pratat om hur jag tänker kring att klä upp mig. I övrigt så är tidningen jätte fin och jag tycker ni ska plocka upp ett ex för massor av inspiration. Kolla startsidan för att se vart du kan plocka upp ditt ex.

Idag ska jag på lunch med Sara och Sofia vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Jag har typ inte träffat människor på en vecka förutom min familj så det ska bli skönt att komma iväg ett par timmar utan barn. Nixon stannar hemma med pappa som är krasslig fortfarande (definitivt på bättringsväg). imorgon blir det lite event kväll med Sara och River Island som jag ser fram emot och sen är det ju helg igen. Tiden går så fort såhär i slutet på året.

Hoppas ni får en strålande dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind