Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FlashbackFriday – Guldknappen

guldknappen_Chrystelle

Ikväll är det dags för Damernas Världs Guldknappen och jag tänkte vi kunde kolla tillbaka på förra årets outfit. Jag kände mig verkligen så snygg den här kvällen även om jag mådde rätt sämst sådär som man gör i början av en graviditet. Min syster som är makeup artist sminkade mig och kostymen lånade ja från Styleins ss16 kollektion. En vit kostym är alltid ett snyggt alternativ och hade jag gift mig idag så hade jag velat rocka en kostym denna gång. Ikväll blir det dock svart och långklänning tror jag allafall. Jag har lite olika alternativ att välja mellan. Men det svåraste valet är vad jag ska ha för hår. Igår fick jag äntligen mina efterlängtade peruker som jag beställde för ett par veckor sedan och jag är verkligen jätte nöjd med dem. En blond och en mörkbrun. Dessa ytliga val alltså…. Kolla in min instagram och instagram stories där jag kommer uppdatera hela kvällen.

guldknappen_Chrystelle

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind