Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Morning Routines

IMG_4131

Sedan jag blev mamma för 4,5 år sedan så har jag verkligen börjat prioritera att ta hand om min hud. Nu råkar det vara så att jag är välsignad med bästa generna från min mamma som kommer från Kongo (och har felfri hy) så jag har aldrig riktigt varit orolig för rynkor och så. Men min mamma har alltid haft en väldigt hälsosam livsstil. Dricker inte och röker aldrig. Jag å andra sidan har inget emot vin och öl och en och annan cigg röker jag när jag är barnfri. Så jag förväntar mig att det ska säga bom och så slår rynkorna ut. Så för att kompensera för mina dåliga vanor så investerar jag gärna i lyxiga hudvårdsprodukter och rättfärdigar på så sätt mina dåliga vanor. Snacka om win win situation.
Dessa fantastiska produkter på har jag använt mig av dagligen under sommaren och jag gillar verkligen deras fantastiska egenskaper.

Weleda soothing serie som är baserad på mandelolja och framtagen för oss med känslig hy, har varit en stor favorit. Under sommaren så använder jag sällan smink och då är dena rengörings serie fantastisk. Yves Rochers coccos tvål luktar sååå gott kan inte få nog av den i duschen. Efter duschen smörjer jag in med en lotion som doftar hallon och pepparmynta vilket blir ett bra kompliment till coccos doften från tvålen.

IMG_4110

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind