Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

”No sugar added”

IMG_0898

Vet ni att jag inte är så mycket för söt saker. Äter sällan godis och bullar osv. Jag föredrar ostar, lufttorkad skinka, ölkorv, chips osv. Men lakris älskar jag dock.Med det sagt så betyder det inte att jag inte kan få starka godis sug. Det som gör att jag oftast tröttnar på godis är nog allt socker så jag letar ständigt om sockerfria goda godis alternativ. Nu har jag få chansen att testa ett gäng socker fria alternativ. De flesta packar jag faktiskt ner i BB väskan. Annars så vill jag testa dem tillsammans med min son, tycker det är viktigt att lära våra barn att båda alternativen finns. Lovar att återkomma med mera info om vad jag tycker.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt