Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Wishful thinking!

c800x676

 

Efter förlossningen har jag lovat mig själv att få unna mig 5 par nya blå jeans och dessa från Sandro är en stor kandidat. Saknar att bära blå jeans framförallt mina 501:or. En annan sak är att jag måste börja bära mera färg till våren och då är rött en av mina favorit färger. Passar jätte fint med blå jeans och även med svart. Är också sugen på ballerina skor med klack i diverse utförande tyckte dessa silvriga från Zara var super coola till alla julens fester. Väskan är just nu högst upp på min önskelista. Funderar på om jag ska sälja av någon av mina andra som jag inte använder så mycket och investera i denna mocka dröm från Gucci.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind