Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#SocialMediaGala

Untitled
Untitled

I lördags lämnade jag mitt foglossningsbälte hemma och min kräksjuka Frank. Plockade fram min ända långklänning som funkar med gravidmagen, kamade afrot och åkte till åretst social media gala. Under kvällen bjöds vi på 3 rättersmiddag, underhållning och så var det själva prisutdelningen. Min bordsherre var Nisse Edwall, ena halvan bakom pappa podden och på min andra sida satt Anita Shulman. Hade super trevligt med dem och det vart verkligen en toppen kväll.
Men hörrni, satan vad jag saknar att ta några glas vin till en sån middag. Inte för att jag inte hade kul utan men det blir ju annorlunda.
Tack bästa modern womens media group för grymt arrangerad tillställning.

Untitled

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman