Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Black & Beige

c600x588

 

I helgen kom vintern till Stockholm för en blixt visit och nu är den borta igen och vi är uppe på plusgraderna igen. Jag har faktiskt inget problem med det även om jag längtar efter kyla och snö till julen. Vi tackar vädergudarna för varmare väder så vi kan bära lättare kläder. Just nu är jag så inne på kamelfärgat och letar efter den perfekta kamelfärgade T-shirten som passar till min hudton (svårt). Har alltid älskat kombinationen svart och beige men inte vågat bära beige så mycket men nu är jag super sugen på det. Alla plagg kommer från H&M & Mango och ligger under 1000 lappen vilket är grymt. Hur fina är inte läder slipinsen? Har drömt om de fina från Gucci med päls på men tycker nästan at dessa är mer tidlösa och användbara. Väskan är från H&Ms premium collection ochä r gjord i äkta läder är riktigt sugen på en ny handväska och denna måste jag nog klämma lite på.  Klicka på bilden för att komma till plaggen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind