Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Strong Mama

MKCZ3075
WLUF0965
Hela min träningsoutfit är från Nike.

Plötsligt händer det!
Igår fick jag ett ryck och trotsade min foglossning och åkte till gymmet. Satan vad skönt det var att lyfta tunga grejer och känna att jag faktist kan. Jag tränade ben, mage och rygg och det kändes riktigt bra. Självklart kunde jag inte ta i lika mycket som jag brukar men det viktigaste för mig med träning är inte att bygga muskler utan att bevara styrkan som jag kämpat så mycket med att bygga upp innan graviditeten. Efter förlossningen med Frank så tog det mig ca 3 år att bli av med foglossningen och bygga upp alla mina muskler igen och det skulle vara skönt att komma undan på ett år eller ett par månader denna gång så därför är det också skönt att kunna träna under graviditeten. Imorgon ska jag försöka mig på lite yoga och se hur det går.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind