Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Acnestudios prefall 14

acnestudios_004_1366-450x675

Wow! Vilken fantastisk kollektion och styling. Acne blir bara bättre och bättre. Hur snyggt är det inte med alla byxor till långa kjolar då? Sånt snyggt sätt att uppdatera sina fodral och pennkjolar, copy paste på den. Mina favorit plagg är nog den svarta oversize trench coaten nedan, den tighta läder fåråpäls klänningen och den puffiga jackan i grönt, blått och beige.

Alla pre fall kollektioner har börjat trilla in och jag har börjat gilla pre kollektionerna mycket mer än själva huvud kollektionerna. Jag pallar inte fylla hela bloggen med massa kollektionsbilder det vet ni ju redan men vill man ha bra koll så ska man hålla sig uppdaterad på style.coms hemsida, där läggs alla kolletioner upp först.

Wow! What a fantastic collection and styling. Acne is getting better and better. How neat is’t with pants and pencil skirts? Such a nice way to update the pencil skirt, copy paste on it. My favorite pieces is probably the black oversize trench coat below, the tight leather shearling dress and the puffy jacket in green, blue and beige.

All pre fall collections have started to come in and I’ve started to like the pre collections much more than the actual collections. L can not fill the entire blog with the a lot of collection photos but if you want good control you should keep yourself updated on style.com’s website, where all are uploaded  first.

acne5
acne4
acne3
acne2
acne1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind