Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

New in

_DSC0792
_DSC0793

 

Det värsta jag vet är att frysa om tassarna så därför har jag nu investerat i ett par sorel lookies från deichmann. Hade nämligen ett presentkort där som jag behövde lösa in innan det gick ut. Uggs i all ära men dom håller ju typ bara en säsong för mig sen blir de så solikiga och fula så dessa känns  mer hållbara när vi ska ut och vinter leka i snön med Frank. Längtar lite till snön nu…

The worst thing I know is to freeze off my feet so therefore I have now invested in a pair of sorel lookies from Deichmann. Had a gift card there that I needed to redeem before it went out. Uggs are all very well but they only last one season for me since they become so trashy and ugly after one winter season so these feel more durable when we are going out to play in the winter snow with Frank. Longing for some snow now …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind