Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Magazine

_DSC0784_Fotor3

För någon månad sedan så sa jag upp min tv hemma. Förstår inte varför man har tv egentligen. Allt man vill titta på finns ju på play kanalerna och det slutar ändå med att man bara sitter och zappar. Alla fall nu är den borta så jag har fått mera tid över till läsning och annat trevligt. Bestämde mig för att avsluta min ELLE prenumeration också då jag tycker den har blivit så himla mycket sämre. Istället läser jag dessa tre. Styleby, Cover och numera Costume. Costume är min nya favorit tidning. Har precis bläddrat igenom mitt första ex som ni ser överst på bilden och undrar bara varför jag inte köpt den tidigare. Absolut en ny favorit i tidningshögen. Föresten hur gör ni med era gamla nr? sparar ni eller slänger ni?

About a month ago or so I resigned my TV at home. Do not understand why you have TV really. All you want to look at you’ll find at the  the play channels. Any who now it’s gone, so I had more time for reading and other nice stuff. Decided to cancel my subscription for swedish ELLE also because I think it has become so boring. Instead, I read these three. Styleby, Cover and nowadays Costume. Costume is my new favorite magazine. Have just browsed through my first ex as you can see at the top picture and just wondering why I have not bought it before. Definitely a new favorite in the pile of fashion magazines. By the way how do you do with your old numbers? Do you save or throw it away?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag älskar de danska tidningarna! Helt klart bäst! Jag sparar mina tidningar i en snygg hög. Rensar då och då och behåller favoriterna

  Johanna 2013-11-18 16:22:36
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Ja visst är dom! Jag tror nog jag ska göra som dig, dags att rensa lite för det är så himla mycket nu. Ha en fin dag. /C

   chrystelle 2013-11-19 14:39:42
   Svara
 • Jag älskar de danska tidningarna! Helt klart bäst! Jag sparar mina tidningar i en snygg hög. Rensar då och då och behåller favoriterna

  Johanna 2013-11-18 16:22:36
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Ja visst är dom! Jag tror nog jag ska göra som dig, dags att rensa lite för det är så himla mycket nu. Ha en fin dag. /C

   chrystelle 2013-11-19 14:39:42
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind