Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fashion week day 2

_DSC0801
_DSC0800
_DSC0799
_DSC0796
_DSC0803
_DSC0804
_DSC0783
_DSC0786

 

Jag fick årets kläddångest när jag skulle klä mig igår så då tar jag alltid på mig mina favo jeans och känner mig genast snygg och bekväm. Stylade det till mitt favo linne med smala band, gamla klackar från zara, örhängen från H&M, solglasögon jag fyndat i kiosken där jag bor och armband från Sophie by Sophie. Nu är det strax dags för Johanna Pihl och sedan avslutar vi modeveckan med Tiger of sweden. Wihoo!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind