Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Thursday update

_DSC0484

 

Hello friends!

Jag är hemskt ledsen för den sämsta uppdateringen på senaste. Jag har haft lite tid och dåligt med inspiration  Men nu är kameran laddad solen skiner och inspirationen flödar så jag lovar att leverera grymma tips och inlägg. Ni som följer mig på Instagram @chrystelleeriksberger har sett att jag inte varit så jätte aktiv där heller. Jag har nämligen skaffat mig en ny telefon (samsung galaxy s4) som jag nu börjat lära mig och känna mig bekväm med. En anledning till att jag gått från iphone till samsung är ju p.g.a. bloggen. Jag vill ju kunna uppdatera även de dagar jag står i butiken och jobbar. Så har ni lite tålamod så lovar jag att bloggen och instagram kommer bli roligare att följa. Himla kul att ni nu är över 1400 som följer mig på Instagram känns jätte kul verkligen. Nu kör vi igång, strax kommer lite midsommar inspo upp.

Hello friends!

I’m terribly sorry for the worst update lately. I’ve had so little time, and lack of inspiration, but now the camera is loaded, the sun is shining and the inspiration is flowing so I promise to deliver awesome tips and posts. Those of you who follow me on Instagram @chrystelleeriksberger have seen that I had not been so very active there either. Because I’ve got myself a new phone (samsung galaxy s4) that I started to learn and feel comfortable with. One reason that I switched from iPhone to Samsung is due to the blog. I want to be able to update even the days Im working in the shop. So if you have a little patience, I promise the blog and instagram will be more fun to follow. Im so happy that you are now over 1400 who follow me on Instagram feels really nice. Here we go, stay tuned for  a little midsummer inspo coming up.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind