Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pink

_DSC0374

 

Yes äntligen fredag!

Visserligen så jobbar jag imorgon men på söndag är jag ledig och har bokat in lunch med nära vänner i solen, det utlovas fantastiskt väder. Jag har som ni ser tagit fram mitt vår läppstift som jag alltid går tillbaks till på våren. Den här kalla rosa färgen heter girl about town och finns hos mac. Jag älskar den till rätt neutral sminkning på ögonen och perfekt till mina fönsterglas solglasögon. På hösten och vintern kör jag på rött också från mac vid namn Ruby Woo. Nu ska det lämnas på dagis och sen vidare till jobbet. Hoppas ni får en fin fredag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg